Oulun Vuoden taiteilija 2013

 

Taiteilijavuoteni alkaa performatiivisella runoesityksellä Oulun kaupunginteatterissa 20. helmikuuta klo 19. Tapahtumassa nähdään Slunga & Kaaoskoneiston Karamellipaperihame-runoshow, jossa runonlausuntaan yhdistellään bluesia ja burleskia. Show perustuu allekirjoittaneen runoteksteille ja lausunnalle, Jaana Seppäsen vahvoille laulutulkinnoille, sekä Eeva-Maria Kauniskankaan karismaattiselle esiintymiselle kitaristi Keijo Röntysen säestämänä. Yleisönsä kanssa kommunikoiva esitys tarjoilee parodiaa naiseudesta, provokaatiota, tiheitä hetkiä ja silkkaa kaaosmagiaa.

Karamellipaperihame-runoperformanssi on kaikille yli 16-vuotiaille avoin tilaisuus. Maksuttomia pääsylippuja voi hakea Oulu10:n palvelupisteistä ke 13.2. alkaen (2 lippua/hlö). Palvelupisteet ovat Oulussa (Torikatu 10), Haukiputaalla (Kirkkotie 3), Kiimingissä (Lempiniementie 2) ja Ylikiimingissä (Harjutie 18).

Palvelupisteiden osoitteet ja aukioloajat löytyvät myös osoitteesta: http://www.ouka.fi/oulu/asiointi-ja-neuvonta/etusivu

Vilkaise tästä promovideo:
https://www.dropbox.com/s/sj0mz3025h5dh2c/Heli%20Slunga%20-%20taiteilijavideo%20YOUTUBE.mp4

***

Orjasta on tullut taas lisää lukijapalautetta:
http://www.avatv.fi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/lukupiiri-orjan-kirja-taynna-rivoja-roiseja-ja-royhkeita-runoja/2013/01/1699459

Orjan kirja provosoi, ei pelkää. Se leikittelee rivienväleillä, kursivoinnilla, kirjaimia lihavoiden. Se on rietas ja riemastuttava, rytmiltään pelottavan samaistuttava. Slunga antaa rumille ja rivoille sanoille selittämätöntä arvokkuutta, roisia mutta siltikin hentoa kauneutta. Hänen sanantajunsa on suorastaan kadehdittavaa.”

***

Taiteilijajuhlissa nähdään, muistakaa hakea liput!
Heli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>