Hesari!

Orjan kirja sunnuntaina Hesarissa:

Orjan kirjan runoissa on lian ja ruman kauneutta, pahan ja kivun hurmaa. Naisen ruumis onkaloineen (”pillu kuin satiinihansikas”), eritteineen, väreineen, tuoksuineen ja hajuineen sykkii lähes joka sivulla. Ruumis toimii, pakahtuu, räjähtelee, ja sitä arvotetaan hellittämättä.”
Satu Koskimies

http://www.hs.fi/kirjat/artikkeli/Korkokeng%C3%A4t+h%C3%B6rpp%C3%A4%C3%A4v%C3%A4t+kuravett%C3%A4/HS20120930SI1KU028ju

Myös Parnassosta löytyy arvio:
http://www.parnasso.fi/kritiikit/2012-10/raivon-runot/

…Ja vielä nämä:
http://www.ylkkari.fi/content/heli-slunga-orjan-kirja
http://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/orjan-kirja/

Kaksi seuraavaa viikonloppua menee keikkaillessa Tampereen suunnalla: lauantaina 6.10. olen Akateemisessa kirjakaupassa Risto Ahdin haastateltavana, ja 12.10. luen runojani Tampereen rautatieasemalla ”Hiljaa virtaa runo” –tapahtumassa. Saapa nähdä, miten Orjan kirjan runot taipuvat soljumaan melua ja kolinaa pitämättä.

Keskiviikkona 10.10. esiinnyn taas Helsingissä, Hiljaisuuden kappelissa.

Brysselin matka toi monenlaisia hauskoja asioita tullessaan – sen konkreettista satoa nähtävissä myöhemmin.

Keikkakalenterissani on joulukuussa vielä tilaa. Jos pikkujoulut ovat vailla taiteellista ohjelmistoa, minun puoleeni kääntyä. Käytettävissä on ammattitaitoisia runoilijoita, bändi, kitaristi ja blueslaulaja. Ohjelmapaketti voidaan räätälöidä yhdessä toiveitanne vastaavaksi.

Hyvää viikonloppua,
Heli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>